KAPADOKYA TURU Tur Programı

PROGRAM

1.GÜN CUMARTESİ: 

(Ihlara Vadisi, Derinkuyu veya Kaymaklı Yer Altı Şehri, Üç Güzeller, Ürgüp, Onyx Taş Atölyesi)

Sabah saat 07:00 da Kızılay Avm önü, 07:10 Armada Avm önünden hareketle, Pers dilinde “Güzel atlar ülkesi” anlamına gelen Kapadokya yolculuğumuza başlıyoruz. Araç içi kahvaltımız, ikramlarımız ve gerekli molamız sonrasında ilk olarak Tuz Gölü ile gezimize başlıyoruz. Burada ki fotoğraf molamızın ardından Ihlara Vadisine ulaşıyoruz. Müthiş doğası ile, vadi içine oyulmuş kiliseleri, Melendiz Çayı'nın büyüleyici görüntüsü ile Ihlara inanılmaz güzellikte bir atmosfere sahip. Vadide tam 380 basamak iniyor ve Ağaçaltı, Yılanlı gibi Kiliseleri görmek üzere vadiye iniyoruz. Sonrasında yeraltı şehri gezimizi yapıp, öğle yemeği almak üzere bölgenin en iyi restoranında açık büfe öğle yememğimizi alıyoruz. (Ekstra). Yemek sonrasında. Daha sonra ise şapkalı peribacalarının en güzel örneklerinin bulunduğu, aynı zamanda bütün Kapadokya Bölgesi' nin panoramik manzarasının izlenebildiği Üç Güzeller Mevkii' nde verilecek fotoğraf ve gezinti molası ile turumuza devam ediyoruz. Bu günkü tur programımız bölgenin doğal kaynaklarından olan onyx taşının işlendiği Onyx Taş atölyesi ziyareti ile tamamlıyoruz. Akşam Yemeğimizi almak ve dinlenmek üzere bölgemizdeki 4 yıldızlı anlaşmalı otelimize geçiyoruz. Yemek sonrasında dileyen misafirlerimize özel ekstra olarak gerçekleştirdiğimiz Türk Gecesi programına konuk oluyoruz. Program sonrasında tekrar otelimize dönüp odalarımıza yerleşiyoruz.

2.GÜN PAZAR: 

( Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağ, Dervent Vadisi, Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Avanos)

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımız sonrasında mistik yolculuğumuza Göreme Açıkhava Müzesi ziyareti ile devam ediyoruz. Müze kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşuyor. Peribacalarının arasında keyifli bir yürüyüş yaparak bolca fotoğraf çektikten sonra, peribacalarının şekillerinin bazı canlılara benzetilmesi nedeniyle Hayal Vadisi olarak da adlandırılan Dervent Vadisinin görülmesi. Kapadokya’nın gezilebilen en büyük ve en uzun vadisi olan Güvercinlik Vadisi’nde fotoğraf molası veriyoruz. Kayadan oyma grubumuza özel olarak hazırlanan yöresel kapadokya menüsünden oluşan öğle yemeği için restoranımıza geçiyoruz (ekstra). Yemekten sonra dileyen misafirlerimizin deneme fırsatı bulacakları, çanak çömlek yapımı ile ünlü Avanos’a hareket ediyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz alışveriş yapabilirler, Programın Tamamlanmasından sonra belirlenen saatte Ankara’ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molalar ve araç içi ikramlarımız sonrasında akşam saatlerinde Ankara’ya dönüyoruz.

Bir Başka Programımızda Buluşmak Üzere Siz Değerli Misafirlerimiz İle Vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: ANKARA
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    GENEL ŞARTLAR ve NOTLAR '' LÜTFEN OKUYUNUZ ''
    Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
    Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir.

    İptal Şartları
    https://www.tatilarenasi.com/tur-81-kapadokya-turu.html
    Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd.
    Şekerhane Mah. Şevket Tokuş Cd. Köseoğlu Apt. NO:42/4 ALANYA
    08503466540


    Bu çıktı 20.04.2024 00:08 tarihinde verilmiştir. Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.