GÜNÜBİRLİK KAPADOKYA TURU Tur Programı

Tuz Göllü, Uçhisar Kalesi, Güvercinlik Tepesi, Çavuşin Çömlek Atölyeleri, Göreme Açık Hava Müzesi, Asmalı Konak, Turasan Fabrikası

07.00 | Kızılay AVM Önü
07.05 | Milli Kütüphane Metro Durağı
07:10 | Ufuk Hastanesi Önü
07:15 | Taurus AVM Önü
07:25 | Gölbaşı Shell Benzinliği

Gerekli molalar ve aracımızda alacağımız sandviç ikramımız sonrasında Tuz Gölü'ne varıyoruz. Tuz Gölü üzerinde yürüyüp gölün bembeyaz büyüsüne kapılabilirsiniz. Tuz ürünleri alışverişi ve fotoğraf molası ardından Güzel Atlar Diyarı Kapadokya bölgesine varıyoruz. İlk durağımız olan Uçhisar Kalesi’nden Güvercinlik Vadisinde manzaraya karşı bol bol fotoğraf çektirebileceğiniz güzel bir manzaraya tanık oluyoruz. Kayadan oyma restoranımızdaki açık büfe öğle yemeği ikramımız sonrasında Çavuşin Çömlek Atölyeleri’nde çömlek yapmayı deneme ve alışveriş yapma olanağımız oluyor. ONYX Taşı atölyelerini ziyaret edip dilersek alışveriş yapıyoruz. Onxy Taşının özelliklerini, nasıl işlendiğini uygulamalı görüyoruz. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesindeki Göreme Açık Hava Müzesi’ni geziyoruz. Göreme Açık Hava Müzesinde Manastırlar, Şapeller, Kiliseler, Yemekhaneler ve Yaşam Alanlarını görüyoruz. Sonrasında Ürgüp’ün en meşhur Peri Bacaları olan Üç Güzelleride gördükten sonra meşhur Asmalı Konak ve Turasan Fabrikası'nı geziyoruz. Son olarak Paşabağ Vadisi'nde fotoğraf molasının ardından Ankara’ya hareket ediyoruz. Gerekli molalar ve araç içi ikramlar eşliğinde Ankara’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizle bir sonraki organizasyonumuzda görüşmek üzere veda ediyoruz.

Kalkış Yerleri: ANKARA
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    GENEL ŞARTLAR ve NOTLAR '' LÜTFEN OKUYUNUZ ''
    Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
    Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir.

    İptal Şartları
    https://www.tatilarenasi.com/tur-76-gunubirlik-kapadokya-turu.html
    Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd.
    Şekerhane Mah. Şevket Tokuş Cd. Köseoğlu Apt. NO:42/4 ALANYA
    08503466540


    Bu çıktı 26.04.2024 00:12 tarihinde verilmiştir. Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.