FLYPGS ILE DUBAI TURU Tur Programı

3 GECE 4 GÜN HERŞEY DAHİL DUBAİ TURLARI Flydubai ile 3 gece

Belirtilen tarihte 2 kişilik odada kişi başı için geçerli olan fiyattır.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
14 Mayıs 2020, Perşembe

 3 Gece 4 Gün

  • 249.00 €
  • 1,603.56 TL
  • 1 € = 6.44 TL'dir
  • Peşin ödemeler için geçerlidir.

 

DUBAİ  PROGRAMLARIMIZDA...

  • Otellere giriş saati 15:00, çıkış saatleri ise 12:00 ‘dir. 
  • Otellerin ücretsiz shuttle hizmetlerinden yararlanmak için, otel resepsiyonundan 1 gün öncesinden ön rezervasyon gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.
  • Programlarımıza havalimanı karşılama hizmeti ve otel transferleri dahil olup, Türkçe rehberlik hizmeti ise ekstra turlar alındığı takdirde verilecektir. Ekstra turlarda katılımın 10 kişinin altında kalması halinde rehberiniz ekstra tur fiyatlarını katılımcı sayısına göre revize edebilir.

 

  • Abu Dhabi turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar: Erkeklerin şort giymemesi, bayanların askılı, mini etek, tayt ve şort  giymemesi, Cami ziyareti için uzun kollu hırka ve başörtüsü bulundurulması gerekmektedir.
  • Çöl Safari turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar: Spor ve rahat kıyafetler, hırka alınması. Turdan önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri gerekmektedir.

Avantajlı Ekstra Tur Paketi ve Pakete Dahil Olan Turlar 175 Euro yerine 150  EURO !!!

Eski / Yeni Dubai & Dubai Mall & Fountain Show Turu (40 Euro) & Çöl Safari Turu (75 Euro) & Abu Dhabi & Sheikh Zayed Büyük Camii Turu (60 Euro)

(Ekstra tur paketlerinde 0-2 yaş ücretsiz olup, +2-12 yaş %50 indirimlidir.)

  •  
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAİ 11 Mayıs 2020, Pazartesi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 3 saat önce (uçuş hareket tarihinden bir önceki akşam 22:30) gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Flydubai Hava Yolları’nın FZ 754 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.25’de Dubai‘ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile 06:50’de Dubai‘ye varış. Varışımıza istinaden otelimize transfer odaların alınmasına kadar serbest zaman.Öğle ve akşam yemekleri otelinizde. Rehberimizin belirleyeceği saatte arzu eden misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak Eski / Yeni Dubai & Dubai Mall & Fountain Show Turu (40 Euro). Petrol öncesi ve sonrası Dubai‘yi gözlemleyebileceğimiz turumuzda ilk olarak, Dubai‘nin ilk yerleşim bölgesi olan Bastakiya Bölgesi‘ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahalleleri, Meena Pazarı, Kumaş Pazarı, Altın ve Baharat Çarşısı‘nı ziyaret edeceğiz. Sonrasında “Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed yolu üzerinden ulaşacağımız yapımı 7 yılda tamamlanan ve 2008 yılında açılan, insanoğlunun en büyük mimari projelerinden biri olan ve yapımında dünyanın etrafında 3 metrelik duvar örülebilecek kadar kum ve kaya kullanılan Palmiye Adası‘nı ve “Dubai‘nin Venedik’i” olarak bilinen Sauk Medinat Jumeirah‘ı ziyaret ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz gezi sonrasında Dubai‘nin ikonik simgesi haline gelen Burj Al Arab oteli fotoğraflayacağız. Ardından Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall‘u ziyaret ediyoruz. Işık ve ses gösterisi içeren Fountain Show‘u izledikten sonra 828 metre yüksekliği ile Dünya‘nın en yüksek yapısı olan Burj Khalifa’yı göreceğiz. Burj Khalifa At The Top ‘a çıkmak isteyen misafirlerimiz biletlerini, daha önceden bildirmek sureti ile rehberimizden temin edebilir (40 Euro). Tur bitimi otele transfer.



2 Gün: DUBAİ 12 Mayıs 2020, Salı

Sabah kahvaltısı ardından deniz & kum & güneş veya alışveriş için serbest zaman. Öğle ve akşam yemekleri otelinizde. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Çöl Safari Turu (75 Euro). Turumuzda 4x4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayıp, gün batımı eşliğinde fotoğraf molası veriyoruz. Çöldeki Bedevi kampına hareket. Burada düzenlenecek olan eğlence eşliğinde, açık büfe akşam yemeği & barbekü, Hint kınası, deve gezintisi, nargile ve otantik Arap kıyafetleri ile Bedevi hayatını görecek ve fotoğraflayacağız. Tur sonrası otelimize transfer. (Bu tura katılan misafirlerimiz oteldeki akşam yemeği hakkını son gün öğle yemeği olarak kullanabilirler)



3 Gün: DUBAİ 13 Mayıs 2020, Çarşamba

Sabah kahvaltısı ardından deniz & kum & güneş veya alışveriş için serbest zaman. Öğle ve akşam yemeği otelinizde. Öğle saatlerinde Arzu eden misafirlerimiz ile birlikte ekstra düzenlenecek olan Abu Dhabi Turu & Sheikh Zayed Büyük Camii Turu (60 Euro). Turumuzda 7 Emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabi gezimiz esnasında, 40 yıl küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Turumuz esnasında Muhteşem mimarisi ve kendine özgü işlemeleri ile ilgi çeken ve her yıl binlerce turist ağırlayan dünyanın en büyük 4. camiisi olan “Sheikh Zayed Camiisini göreceğiz. Tur sonrası otelimize transfer.



4 Gün: DUBAİ - İSTANBUL 14 Mayıs 2020, Perşembe

Sabah kahvaltısının ardından çıkış işlemlerimizi yapıyoruz. Deniz & kum & güneş veya alışveriş için serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerimizin ardından Flydubai Havayolları‘nın FZ 751 sefer sayılı uçuşu ile 16:45‘da İstanbul‘a hareket. TSİ 20:35‘de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘na varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatilarenasi.com/dubai
    Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd.
    Şekerhane Mah. Şevket Tokuş Cd. Köseoğlu Apt. NO:42/4 ALANYA
    08503466540


    Bu çıktı 29.03.2024 04:40 tarihinde verilmiştir. Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.