GÜNÜBİRLİK ILGAZ TURU Tur Programı

PROGRAM:

Sabah saat 07:10'de Kızılay AVM, 07:20 Ankamall AVM, 07:30 Altınpark girişi önünde buluşup Ilgaz Turumuz için hareket ediyoruz. 

Araç içi kahvaltımız, ikram ve içeceklerimizi alarak yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolda vereceğimiz ihtiyaç molamızın ardından saat 10:30 civarı o müthiş Ilgaz Dağına ulaşmış olacağız. Öncelikle rehberimizden alacağımız bilgiler sonrasında araçtan inip bölgeyi tanıyoruz kullanım alanlarımızı görüyoruz. Sonrasında kayak, snow-board ve kızak ile kaymak isteyen misafirlerimiz hiç zaman kaybetmeden rehberimizin de yardımıyla kayak odamızdan gerekli malzemelerini kiralayıp piste çıkarak kayak zevkinin tadını doyasıya çıkarmaya başlıyor. Kayak yapmak istemeyen misafirlerimiz ile rehberimiz eşliğinde ılgaz dağının muhteşem manzarasının yanında çam ağaçlarının aralarında doğa yürüyüşüne çıkıyoruz, kartopu oynuyor, kardan adam yapıyoruz.

Dileyen misafirlerimiz ise telesiyej ile zirveye çıkabilir muhteşem manzarada fotoğraf çekimi ve doğa yürüyüşü yapabilirler. 

Kayak keyfine, gezip dolaşmaya, fotoğraf çekimlerimize, oyunlarımıza gün boyu serbest zamanımızda devam ediyoruz. 16.30 civarı günümüzü tamamlıyor ve rehberimizin belirlediği noktada buluşmamızın ardından aracımızda ki yerlerimizi alıp Ankara'ya dönmek üzere yola çıkıyoruz. Gerekli molamızın ardından, araç içi ikramlarımız ile keyifli yolculuğumuzu saat 20:00 civarı tamamlayıp Ankara'ya ulaşıyor, siz misafirlerimiz ile yeni bir TATİL ARENASI Organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON :

0553 530 52 34 - 0553 478 57 78

Kalkış Yerleri: 07:10'de Kızılay AVM, 07:20 Ankamall AVM, 07:30 Altınpark girişi önünden hareket
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURDA YANINIZDA BULUNMASI GEREKENLER
    • Kalın Mont
    • Güneş Gözlüğü
    • Bot
    • Eldiven, Bere, Atkı
     


    İptal Şartları
    https://www.tatilarenasi.com/tur-61-gunubirlik-ilgaz-turu.html
    Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd.
    Şekerhane Mah. Şevket Tokuş Cd. Köseoğlu Apt. NO:42/4 ALANYA
    08503466540


    Bu çıktı 27.04.2024 05:27 tarihinde verilmiştir. Hisce Turizm Seyahat Acentası San.Tic.İth.İhr.Ltd. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.